De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 26/10/2019

  Volg je dromen, dan sta je morgen verder dan vandaag!

  “Volg je dromen, dan sta je morgen verder dan vandaag!”
  TOMMAS / Thomas Cerpentier (24) uit Kieldrecht heeft de afgelopen jaren al heel wat watertjes doorzwommen. Precies 10 jaar terug nam hij deel aan Junior Eurosong en was hij één van de zangers in Ketnet Pop. Het is pas na zijn finaleplaats bij de talentenjacht Rising Star op MNM in 2017 dat TOMMAS de knoop doorhakte en resoluut koos om voor een eerste single te gaan onder de naam TOMMAS.
  TOMMAS: “Na de tweede plaats bij MNM Rising Star heeft het nog lang geduurd voor ik écht wist waar ik muzikaal naartoe wou. Maar dat ik met muziek verder wou stond op dat moment méér dan vast. TOMMAS staat voor frisse Nederlandstalige country-pop. Teksten met een compleet verhaal en betekenis gecombineerd met frisse country-vibes. Het is niet zo dat alle nummers echt puur country zullen klinken maar de invloed zal ongetwijfeld steeds aanwezig zijn.”
  TOMMAS: “Voor Mama Zei ben ik muzikaal op zoektocht gegaan en in Nederland terecht gekomen. Tekstueel wou ik een song die echt mij was, een weerspiegeling van TOMMAS van 10 jaar terug tot wie ik nu ben. En zoals de tekst zegt: Blijf ondanks tegenwind ook in jezelf geloven. Want je wilt het toch zo graag, dus volg je dromen. Dan sta je morgen verder dan vandaag. En laat dat nu net zijn waar we voor gaan. Elke dag blijven werken, evolueren en vooruitgaan op alle vlakken.”
  perscommunicatie: Jo De Clercq – 22 oktober 2019
  cover - Thomas - Mama Zei
   ADVERTENTIE