De radio start na deze promotievideo.

  MENT Party Band

   DE MENT PARTY BAND … nu te boeken

   Je kan DE MENT PARTY BAND boeken voor evenementen, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden. Centraal in deze band staat acteur David Michiels.

   Davids kan je als acteur uit Familie (VTM), Verschoten & Zoon (VTM), van gastrollen in De Kampioenen (VRT), Spoed (VTM) en tal van andere televisieprogramma’s.

   Naast een schitterende acteur is David ook een rasecht artiest op het podium.

   Samen met z’n live muzikanten brengt hij hits als.. Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd, Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Laat me nu toch niet alleen, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van u .. en talrijke andere.

   Stuk voor stuk ambiance meezingers.

   DE MENT PARTY BAND speelt 90 minuten, daarin ook een gastoptreden van een MENT-gezicht.

   Een optreden van DE MENT PARTY BAND kan zonder meerkost op MENT worden gepromoot.

   Er alles over weten? Vraag info voor uw organisatie via dit mailadres ment@menttv.be