De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 26/10/2019

  Belle Perez in duet met Rolf Sanchez!

  Als opvolger voor haar zomerhit ‘Indirectas’ kiest Belle Perez voor een opmerkelijke duet-versie van ‘Qué Hay De Mal’, een nummer dat al op haar jubileumalbum ‘Fiesta Perez’ te vinden is.

  Het sensuele ‘Qué Hay De Mal’ wordt écht passioneel in deze versie met Rolf Sanchez. Rolf is een Nederlandse zanger met een Dominicaanse moeder en Nederlandse vader, die op dit moment furore maakt in ‘Beste Zangers van Nederland’, de tegenhanger van ‘Liefde voor muziek’ bij onze Noorderburen.

  “Toen bij mijn platenmaatschappij het idee kwam om ‘Qué Hay De Mal’ tot een duet om te vormen, stond Rolf Sanchez op 1 op mijn verlanglijstje”, zegt Belle. “Toen ik Rolf aan het werk zag in ‘Beste Zangers’ was ik onder de indruk van zijn stem en uitstraling”.  

  Ook Rolf was meteen te vinden voor een samenwerking met de Limburgse met Spaanse roots. “Toen mijn management benaderd werd door de platenmaatschappij van Belle Perez en met het idee kwam om een duet te doen met haar aarzelde ik geen moment”, zegt Rolf. “Belle stond al jaren op mijn lijst om samen te werken. Het is voor mij een wens en droom die uitkomen om dit duet te doen.”

  Belle’s producersteam in de States, The Swaggernautz, kenden Rolf trouwens al van diens noteringen in de Billboard charts en waren ook meteen enthousiast.

   

  perscommunicatie: universal music – 18 oktober 2019

   

  cover - Belle Perez & Rolf Sanchez - Qué Hay De Mal

   ADVERTENTIE